“Уроци по биология за матура или кандидатстудентски изпит”
Ако ти предстои матура или кандидатстудентски изпит и имаш нужда от помощ – запиши се на уроци по биология при учител Василена Кръстева. 

Уроците се провеждат присъствено (Пловдив) или онлайн.

.

Защо е добре да се готвиш с учител:

N

Ще те насоча към най-важното за изпита и така няма да се чувстваш изгубен в морето от информация.

N

Ще ти обясня нещата последователно и логически свързано. Пестиш време, в което вместо да се чудиш какво точно трябва да научиш, ти усвояваш и затвърждаваш материала взет по време на урока.

N

Когато те обучава човек, който е наясно с формата на изпита, имаш възможността да си спестиш ученето на някой подробности, концентрирайки се само върху същественото и то без да се налага да учиш неща, които не разбираш.

Госпожица Кръстева ми помогна да изкарам много висок резултат от матурата по биология – 5,78, благодарение на това успехът от дипломата ми стигна, за да запиша това което искам.

Милена Цветанова

Госпожа Кръстева преподава точно това, което е необходимо за изпита по достъпен начин. Аз съм приета с ветеринарна медицина.

Мария Станева-Бонели

Госпожица Кръстева ми помогна да се справя с втората задължителна матура (биология), а започнах да ходя при нея 4 месеца преди матурата.

Христо Тодоров

Цветелина Гемишева

Mариета Рашкова

За мен

От три години преподавам биология както в училище, така и чрез индивидуални уроци. С гордост споделям, че 100 % от частните ми ученици са приети с желаната от тях специалност – МЕДИЦИНА, ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА, ФАРМАЦИЯ, И ВСИЧКИ БИОЛОГИЧНИ СПЕЦИАЛНОСТИ В ПУ И СУ ! Поднасям учебния материал по достъпен и систематизиран начин и осигурявам изобилие от упражнения и тестове, което е ГАРАНЦИЯТА ти за УСПЕХ.

Тук можеш да видиш моите сертификати и удостоверения.

.